Lusepolitik

Der er risiko for, at man kan få lus, når man går i børnehave eller i skole. Vi ønsker, at hjælpe børnene med at være lusefri, samt at indføre retningslinjer og hjælpeguide til at dette kan ske.

Hvis et barn får konstateret lus er det vigtigt at;
– Børnehaven/skolen oplyser forældre og børn om lus, herunder fakta omkring lus og behandlingen af lus. – Det er forældrenes ansvar, at undersøge sine børn og behandle dem. – Det er forældrenes ansvar at orientere børnehaven/skolen om eventuelle fundne lus på sit barn. – Et barn med lus må komme i børnehave/skole efter en behandling er påbegyndt. – Det er forældrenes ansvar at undersøge og orientere om behandlingen er vellykket eller ej.

(Folder om ”Lus” fra apoteket kan udleveres af børnehaven/skolen, men kan også afhentes på apoteket